Georg Jensen Halskæder

Halskæder
View as Grid List

2 varer

pr. side
Set Descending Direction
  1. Georg Jensen - Moebius Halskæde - Guld
    Georg Jensen - Moebius Halskæde - Guld
    15.975 kr
  2. Georg Jensen - Dew Drop Halsring - Sølv
    Georg Jensen - Dew Drop Halsring - Sølv
    3.995 kr
View as Grid List

2 varer

pr. side
Set Descending Direction
Med Georg Jensen halskæder er det muligt at skifte og sammensætte de forskellige vedhæng således, at du opnår dit helt eget unikke smykke. Det gode ved halskæderne er nemlig, at de kan tages af kæderne. Fra Georg Jensen er du sikret enestående vedhæng, som du kan have glæde af i rigtig mange år.
 
Med en designtradition, der går mere end 100 år tilbage er du garanteret eksklusive smykker, der vil gøre enhver smykkeentusiast misundelig. Det var nemlig allerede som teenager, at Georg Jensen først opdagede sin passion for smykker, kunst og design, og efter at have taget en uddannelse som billedhugger, valgte han at åbne sin egen sølvsmed. Her fik han lynhurtigt stor succes og anerkendelse for sine designs, og det gode ry har han formået at bevare igennem alle årene til den dag i dag, selvom han desværre ikke lever længere.
 
Han må derfor siges at være en sand legende, og fra Georg Jensen finder du ikoniske designs, som kun de færreste kan konkurrere med.
 

Georg Jensen-vedhæng til den kvalitetsbevidste kvinde

Her på siden finder du et stort udvalg af smukke halskæder fra Georg Jensen. Vi harhalskæder i både guld og sølv, der helt sikkert vil komplimentere din stil og de smykker, du sætter sammen med. Måske ejer du allerede nogle smykker fra Daisy- eller Moonlight Grapes-serien og leder nu efter en halskæde, der passer hertil. I den anledning er du kommet til det helt rette sted.
 
Her finder du Georg Jensen halskæder, der passer til både afslappede dage på kontoret og til de større begivenheder, hvor du gerne vil skrue lidt op for det personlige udtryk. Er du på jagt efter en gave, så er et Georg Jensen-vedhæng et oplagt valg. De fleste kvinder er vilde med smykker, og mange bruger både øreringe, armbånd, ringe og halskæder. Derfor er det svært at gå galt i byen med en halskæde fra det ikoniske Georg Jensen.
Med vedhæng er det muligt at sætte flere af slagsen på den samme kæde, og på den måde opnå et personligt smykke.
 

Pift dine accessories op med en Georg Jensen halskæde

Hvis du kan lide at bruge smykker som accessories, så går du sjældent galt i byen med Georg Jensen. Her får du nemlig tidløse og elegante smykker, der egner sig til enhver form for begivenhed. Smykker er de perfekte accessories, når du gerne vil understrege en personlig stil, og netop derfor er de fleste kvinder vilde med at bruge dem, for her kan man virkelig pifte op og tone ned, som man har lyst. Vi sender dem helt gratis, når du køber for mere end 300 kr., så skynd dig at sende din bestilling afsted i dag.
 
Skulle du stå tilbage med et par ubesvarede spørgsmål, kan du altid tage kontakte vores kundeserviceafdeling. De sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 09:30-18:00 på tlf. 35 83 00 77