Disney

Walt Disney – Et eventyrligt univers

Disney ophavsmand Walter Elias Disney kendes over hele kloden for at skabe nogle af de mest banebrydende og populære tegnefilm på verdensplan. Walter Disney blev født i 1901 og var en nyskabende animator, som i 1928 skabte den velkendte tegneseriefigur Mickey Mouse, der for alvor sat Disney på verdenskortet. Den 21. december havde Snehvide og de syv små dværge premiere, og var den allerførste komplette spillefilmen, og den blev en kæmpe succes. Walt Disney var enormt effektiv, og de næste 5 år formåede han at producere intet mindre end 4 tegnefilm nemlig Pinocchio, Fantasia, Dumbo og Bambi. Mange af tegnefilmene vækker fortsat glæde på børneværelserne, og de er blevet til klassiske film i manges samlinger.
 
Effektiviteten fortsatte op gennem 50’erne, hvor Walt Disnet Studios udgav en lang række nye spillefilm, hvor Aksepot, Peter Pan, Lady og Vagabonden, Tornerose og Alice i Eventyrland var blandt. Der kommer fortsat nye tilføjelser til Disney universet og blandt nogle af de nyeste favoritter finder du blandt andet Frost og Biler. Disney er tegnefilm, der samler generationer, da mange kan nikke genkendeligt til de forskellige figurer, og mange af budskaberne i filmene er letforståelige for børn såvel som voksne. Dette er også en af grundene til Disneys voksende popularitet, og fortsatte aktualitet.
 

Find din favorit figur på bestiksættet

Vores sortiment byder på mange velkendte ansigter, som pryder flere af vores bestiksæt fra Disney. Bestiksættene byder på dine yndlingsprinsesser fra de klassiske og eventyrlige tegnefilm, og du finder naturligvis også Mickey Mouses genkendelige ansigt på nogle af vores bestiksæt. Du finder ældre figurer fra nogle af de første tegnefilm på bestiksættene, men der er også blevet plads til nyere figurer fra både Frozen og Cars. Det er derfor muligt at finde bestiksæt til flere af børnene i familien, og du kan med sikkerhed finde favoritfiguren blandt vores sortiment. Bestiksættene er lavet af rustfrit stål, hvilket gør dem enormt hårdføre. Dette er med til at sikre, at bestiksættene kan følge de mindste i flere år, og bestiksættene i stål tåler opvaskemaskine, hvilken gør dem nemme at bruge i en travl hverdag.
 

Smykker med Disney motiver

Disneys mange finurlige motiver er noget, som vækker glæde hos både store og små. Det er figurer, som vi alle sammen kan relatere til, og de har med sikkerhed været skyld i grin, tårer og en masse gode stunder på sofaen sammen med hele familien. De skønne Disney motiver fås også på et udvalg af forskellige smykker, så du altid kan have Disney universet tæt på dig. Smykkerne er den perfekte gave til vedkommende, som har forelsket sig i Disneys finurlige univers og ikke er bange for at holde fast i barndommens yndlingsfigurer.
 

Smykker til store og små

Hos os har det altid været vigtigt, at du kan finde smykker til mange forskellige aldersgruppe. Vi har derfor smykker, der passer til de mindste i familien, så du kan finde en dåbsgave, som kan tages i brug i en ung alder. Vi har yndige smykker, der passer til børnene, der for alvor har fået øje på mors smykkeskrin, og så har vi naturligvis også smykker til alle aldre derefter. Du kan altid være sikker på, at du finder et mix af trendy nyheder og helt klassiske, tidløse smykker, så du har noget til alle anledninger og aldersgrupper.