Chros Smykker

Chros
View as Grid List

18 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

18 varer

pr. side
Set Descending Direction
Bag CHROS finder du power-parret Christina og Lars, der deler den samme passion for luksus og glamour, og som igennem denne passion har formået at skabe et smykkebrand ud over det sædvanlige. Navnet CHROS symboliserer blandt andet deres vej til kærlighed, hvor broer måtte krydses adskillige gange for at forene Danmark og Sverige, hvor de hver især er fra. Fra CHROS får du fat i enestående smykker til fordelagtige priser, der gør det nemt for enhver stilbevidst kvinde at bære smukke smykker til både hverdag og fest. Mangler du derfor en god gave til din søster, mor eller veninde, eller føler du for at forkæle dig selv, så hold dig ikke tilbage, men dyk ned i det store udvalg her i dag.
 

Vælg kvalitet fra CHROS

Her på siden kan du være heldig at finde dit nye yndlingssmykke. CHROS designer elegante smykker til kvinder i form af både øreringe, armbånd og halskæder i både sølv og forgyldt sølv. Smykkerne fra CHROS er enkle i udtrykket, men ofte med fine detaljer, der gør dem helt unikke, og derfor fortjener enhver kvinde et smykke eller to her fra siden. CHROS designer smykker, der er perfekte at bære til både hverdag og fest, og som lader dig udtrykke din personlige stil igennem smykker, der ser dyrere ud end de er.
 

Find dine favoritter 

Glem ikke, at vi også tilbyder smykker fra mange andre populære brands og designere. Gå ikke glip af udvalget fra Nordahl JewelleryGeorg Jensen og Ro Copenhagen. Herfra finder du ligeledes smykker til den kvalitetsbevidste kvinde, der ikke vil gå på kompromis. Når du shopper for mere end 300kr tilbyder vi desuden fri fragt. Hvis du fortryder dit køb, kan du altid sende det retur til os, da vi tilbyder 14 dages returret på alle smykker købt hos os. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, kan du desuden altid tage kontakt til vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dit opkald på tlf. 35 83 00 77.