Boccia Ure

Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Her på siden finder du vores udvalg af ure fra Boccia. Boccia designer og producerer ure i titanium, hvilket betyder, at produkterne er lette, har høj holdbarhed og er allergivenlige. Et ur herfra er derfor perfekt til dig, der har sart hud og tendens til allergier. Så kan du nemlig roligt bære dit Boccia ur dagligt uden at din hud bliver generet af materialet.
I forhold til stål er titanium faktisk hele 30% stærkere og 50% lettere, hvilket gør det yderst attraktivt, idet du stadig får den samme høje kvalitet og ikke mindst flotte design, som du får ved et almindeligt stålur.
 

Forkæl dig selv med et ur fra Boccia

Føler du for at forkæle dig selv med et solidt, allergivenligt ur, eller kender du en, der ville blive glad for netop dette, så vælg et ur fra Boccia her hos Aveny. Vi er meget glade og stolte af at kunne præsentere et fint udvalg fra det interessante mærke.
Her på siden finder du ure i fuldt titanium, men også nogle modeller med læderrem, hvor spændet i remmen naturligvis også er lavet i det allergivenlige titanium. Boccia designer ure til både mænd og kvinder, som passer perfekt til både hverdag og fest. Urskiven er oftest klassisk i et nutidigt design og uden alt for mange unødvendige detaljer. Du finder urene i både guld, sølv, rosaguld, og med mange forskellige farver af remme, så du kan vælge lige netop det ur, der falder i din smag
 

Kvalitet, design og kyndig kundeservice

Her på siden finder du et stort udvalg af ure fra Boccia, og hvis der ikke lige er noget, som passer til din præferencer, så har vi et hav af andre ur-mærker. Du kan blandt andet finde ure fra mærker så som, Seiko, Casio, Festina og Skagen. Hvis det ikke er et ur, du er på udkig efter, så har vi også et stort udvalg af dame- og herresmykker, øreringe, halskæder samt mange andre ting. Vi værdsætter smykker af høj kvalitet, så du er sikker på, at dit køb kan følge dig i mange år.
 
Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar på telefonerne i hverdagene i tidsrummet mellem 09:30-18:00. Fang dem på 35 83 00 77 eller send dem en mail. Når du handler for 300kr sørger vi for at sende din ordre kvit og frit, og du har som altid 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.