Bamse & Kylling

Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.

Genkendelige figurer til de yngste

Bamse kendes fra den danske børne-tv-serie Bamses Billedbog, som første gang blev sendt på DR i 1983. Bamse er en stor gul bamse, der kendes for at være en rar og klodset bjørn, som børnene har nemt ved at identificere sig med. I serien har Bamse en bedste ven, som vi alle kender, som Kylling. Kylling er en sjov tilføjelse til tv-serien, og særlig kendt for sprogblomsterne tivertifald, værsesgo og molodi. Tv-serien blev sendt fra 1983-2008, og er derfor en figur, som mange generationer kender og elsker. Der er desuden også blevet produceret Bamses Julerejse og i 2017 blev tv-filmen ”Bamse møder den store verden ” til. Figuren vækker derfor glæde hos mange af de yngste i familien, men den vækker også stor gensynsglæde hos de ældre generationer, da Bamse & Kylling har fulgt os i flere årtier.
 

Pryd spisebordet med Bamse & Kylling

Til de mindste i familien kan du pryde spisebordet med det fineste service fra med Bamse & Kylling motiver. Du finder et udvalg af tallerkener, bestiksæt og kopper, som alle er prydet med figurerne fra Bamses Billedbog, og du vil med sikkerhed glæde de mindste i familien, når de kan spise deres måltider i selskab med deres favorit figurer. Du finder et varieret udvalg af forskellige produkter, så det er til de både små og store børn.
 

Dåbsgaver

Blandt sortimentet med Bamse & Kylling motiver finder du desuden en række produkter, som vil egne sig til dåbsgaver. Her finder du naturligvis de mange bestiksæt, tallerkener og kopper, men du finder også et udvalg af skønne sparebøsser formet som de elskværdige figurer fra Bamse & Kylling. Med en sparebøsse kan den følge barnet gennem barndommen, og de vil ved at bruge sparebøssen lære om, hvordan man laver en opsparing, som de senere hen kan bruge på relevante ting.
 

Sæt dit eget præg

Uanset om du er på udkig efter en dåbsgave eller blot en gave til et barn i din omgangskreds har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg på varen ved at tilvælge en gravering. Her er det muligt at få skrevet barnets navn, dåbsdatoen, fødselsdatoen, en sød hilsen eller noget helt femte. Hermed er du med til at kreere en hel unik gave til de mindste i familien. Hvis du ønsker en gravering og skulle være i tvivl om placering, tekst eller noget tredje, kan du altid kontakte vores kundeservice, som kan være behjælpelige med at besvare dine spørgsmål. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon alle hverdage mellem 09:30-18:00. Alternativt kan du kontakte os på mail kundeservice@aveny.dk, hvor vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.