Arne Jacobsen

Arne Jacobsen

Når man ser et Arne Jacobsen ur, er man ikke i tvivl. Det ikoniske urdesign er mere populært end nogensinde – selv den dag i dag. 

Det karakteristiske ved Arne Jacobsens ure er det klassiske udtryk med de enkle linjer, der er inspireret af modernismen, og det store fokus på funktionalitet. Netop af den grund er mange af hans urklassikere udødelige, hvilket gør dem til et elegant valg både til damer og herrer. 

Hos Aveny er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af Arne Jacobsen ure – lige fra ikoniske modeller som det originale City Hall ur til Roman uret og Bankers uret.

Hvis du er på udkig efter et tidløst herreur eller dameur med et enkelt udtryk, der passer til alle anledninger, så bør du se nærmere på vores udvalg af Arne Jacobsen ure her på siden.

Loading...
Filtre
Filtrering
Kategori
  1. Aveny Collection
  2. Smykker
  3. Ure
  4. Gaver
  5. Vores Univers
  6. Outlet
  7. Månedens tilbud
Type
Pris
Materiale
Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Om Arne Jacobsen ure

Arne Jacobsen var en af Danmarks mest markante designere og arkitekter, der for alvor satte dansk design på verdenskortet. Han blev internationalt anerkendt for sine banebrydende tegninger og designs – herunder også armbåndsure og vægure. Både internationalt og nationalt beundres Arne Jacobsens arkitektur stadig, og mange af hans produkter er fortsat i produktion den dag i dag.


Oprindeligt var vægurene tegnet til hver deres bygning. Roman-uret til Århus Rådhus i 1924, City Hall til Rødovre Rådhus i 1971 og Bankers til Danmarks Nationalbank i 1971.



Ure i unikt dansk design

Alle Arne Jacobsen ure er i dag blevet genskabt med afsæt i de gamle designs, så de er tro mod originaltegningerne.

Når du køber et Arne Jacobsen ur, er du derfor garanteret at få et stykke unikt dansk designhistorie, der vil holde i mange år frem. 

Gå på opdagelse i vores sortiment og find det Arne Jacobsen armbåndsur, der passer til din personlige stil.



Køb dine ure og smykker hos Aveny

Lad Aveny være din foretrukne forhandler af smykker og ure. Vi leverer dine nye ure kvit og frit, hvis du køber for mere end 300 kr. Besøger du en af vores fysiske butikker, så kan du få kompetent hjælp og vejledning til at finde det perfekte ur – og du kan prøve uret på for at se, hvordan det klæder dig. Du kan også skrive eller ringe til os - så sidder en af vores medarbejdere klar til at hjælpe dig.


Viser butikker tættest på