Arne Jacobsen Ure

Arne Jacobsen
Vi kan ikke finde nogle produkter, der passer til dine valg. Kontakt gerne kundeservice@aveny.dk så vi kan hjælpe med at finde det du søger.
Leder du efter et nyt ur, og har du set dig lun på dem fra Arne Jacobsen, så kan du se frem til at finde et stort og bredt udvalg hos Aveny. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig en række af den berømte dansker Arne Jacobsens ure. Arne Jacobsen var en kendt designer og arkitekt, og i dag indeholder mange danske hjem et stykke af hans designhistorie, hvad end det er i form af de berømte stole, lamper eller ure. Oprindeligt er vægurene tegnet til hver deres danske bygning. Roman blev tegnet til Århus Rådhus i 1924. I 1956 blev City Hall tegnet til Rødovre Rådhus og i 1971 blev Bankers tegnet til Danmarks Nationalbank. Her på siden finder du Arne Jacobsen-vægure og -armbåndsure, der er tidløse klassikere, som du kan have glæde af resten af dine dage.
 

Om Arne Jacobsen

Arne Jacobsen er utvivlsomt en af de mest kendte designere og arkitekter ikke kun i Danmark, men faktisk i hele verden. Du finder nemlig hans designs og værker repræsenteret i byer lige fra København til Tokyo, og det er slet ikke så svært at forstå. Hans møbler er tidløse klassikere, der sætter sit majestætiske præg på ethvert hjem, og som er en investering, der aldrig bliver hverken kedelig eller umoderne. Den gængse dansker kender ham måske mest for designs som Syveren, Myren, Svanen og Ægget, men vidste du, at Arne Jacobsen også står bag en perlerække af arkitektoniske bygninger? Arne Jacobsen er uddannet fra Kunstakademiet i København. Her underviste han blandt andet som professor i bygningskunst. Personlig blev han gift to gange, og i alt fik han tre sønner.
 

Vælg blandt mange Arne Jacobsen-ure her

Arne Jacobsen-ure er meget genkendelige. Designet er enkelt uden for mange detaljer til at forstyrre øjet, og de klæder både mænd og kvinder. På armbåndsurene fås urskiven i både guld og sølv, og klokken vises i almindelige tal, men også i romertal eller med simple streger. Mange af urremmene her på siden er i ægte kalveskind, der har en utrolig høj slidstyrke, og som kun bliver pænere, desto mere det bliver brugt. Inden du bestiller et ur hjem, så skal du være opmærksom på, at urene kommer i tre forskellige størrelser; 34 mm, 40 mm og 46 mm.
Mangler du et vægur til køkkenet eller dagligstuen derhjemme, så finder du også et flot udvalg af dette fra Arne Jacobsen hos Aveny. Med et sådan vægur bliver du aldrig træt af at kigge på klokken derhjemme.
 

Arne Jacobsen-ur som accessory

Er du på udkig efter et ur, der ikke kun hjælper dig med at holde styr på tiden, men som også fungerer som en accessory på din arm, så er et ur fra Arne Jacobsen det helt rette valg. Den legendariske designer formår at skabe ure, der er et decideret design-statement. Med et Arne Jacobsen-armbåndsur omkring håndleddet vil du udstråle eksklusivitet og elegance, og det vil fungere lige så meget som et unikt smykke, som det vil fungere som et ur. I en tid, hvor alle mere eller mindre har sin smartphone lige ved hånden 24/7, så er armbåndsuret blevet en smule overflødig i forhold til tiden. Men så er det godt, at et ur kan bruges til mere end det, og især et Arne Jacobsen-ur er oplagt at bruge som accessory.
 
Til et komplet outfit tæller hver en detalje lige fra tøjet og skoene, til smykkerne og diverse andre accessories som fx en taske, solbriller mm. Derfor kan det rette ur være med til at sætte prikken over i’et på dit look. Vælg derfor dit nye Arne Jacobsen-ur med omhu – heldigvis har vi et stort udvalg af dem her hos Aveny.
 

Arne Jacobsen Roman, City Hall & Bankers

Her på siden finder du en flot variation af de enestående armbåndsure fra Arne Jacobsen. Roman, City Hall & Bankers er tre forskellige udtryk for, hvordan urskiven ser ud. Roman giver næsten sig selv – det er en urskive, hvor tallene er i romertal. Du finder fx et Roman-ur med sort eller hvid skive og med en lækker læderrem. Urskiven findes i forskellige størrelser, så vær opmærksom på det, inden du bestiller. City Hall blev oprindeligt designet til Rødovre Rådhus, men er i dag et ikonisk ur, der både hænger i mange hjem og bæres på armen af mange designelskere. Her kan du ligeledes vælge urskive i hvid eller sort, med en massiv rustfri stålramme og en flot læderrem. Sidst, men ikke mindst skal Bankers naturligvis nævnes. Bankers er det sidste ur, Arne Jacobsen designede, men ikke desto mindre er det blevet mindst ligeså populært som de andre to.
 

Find dit nye designerur her

Hos Aveny kan du finde lige præcis det ur, du går og drømmer om. Forkæl dig selv i dag eller skriv den på ønskelisten til din næste fødselsdag eller juleaften. Det kan også være, du leder den perfekte gave til hende, du holder af. I så fald er et ur altid en god ide. Det er en eksklusiv gave, der er lidt mere personlig en fx at give en skjorte eller et gavekort. Ud over Arne Jacobsen-ure, kan vi også glæde dig med, at vi har en bred vifte af andre designerure. Dyk ned i designere og brands som Daniel WellingtonHugo Boss eller Michael Kors. Her finder du nogle forskellige typer af ure alt efter, om du søger et simpelt og elegant ur, eller det gerne må være mere prangende eller sporty.
 

Køb Arne Jacobsen-armbåndsure hos os

Køber du dit nye ur hos os i dag, så leverer vi dit nye ur gratis, når du køber for 300kr. Yderligere får du hele 14 dages returret, hvis uret ikke lever op til dine forventninger. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon 35 83 00 77. Telefonerne holder åbent i hverdagene mellem 09:30-18:00 ellers kan du også altid sende os en mail, så sørger vi for at besvare den hurtigst muligt.
 
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi en af vores fysiske butikker i nærheden af København. Her kan du få lov til at prøve nogle forskellige ure, inden du beslutter dig for, hvilket ur du bare må eje. Vi hjælper ligeledes med glæde med at rådgive og vejlede, hvis der er noget, du er i tvivl om angående vores produkter. Vi glæder os til at se dig.