Abelstedt Smykker

Abelstedt
View as Grid List

13 varer

pr. side
Set Descending Direction
View as Grid List

13 varer

pr. side
Set Descending Direction

Tilbage i 2015 blev Abelstedt grundlagt af designeren Julie Abelstedt, der med sin passion for ringe har formået at skabe smykkeluksus til skarpe priser. Alle ringe er håndlavede i tidløse og æstetiske designs, og Abelstedt har fokus på, at alle smykker skal være et sandt kunstværk. Produktionen af de unikke smykker foregår i intet mindre end Hong Kong, og det er altså her der bliver kræset for håndværket på hver enkel ring fra Abelstedt.

Smykkerne fås til overkommelige priser, uanset om du er faldet for en smuk guldring eller mere er til sølv. Hvad end du er til, så kan du regne med at få fingrene i kvalitetssmykker ud over det sædvanlige – bogstaveligtalt.

Køb din Abelstedt ring hos Aveny

Hos Aveny er vi meget stolte af at kunne præsentere ringe fra Abelstedt i vores udvalg af smykker. Som du kan se her på siden, så er ringene udsmykket med diverse sten og krystaller i stor stil, hvilket giver dem et næsten adeligt udtryk og lader dig ligne en million til både hverdag og fest. Er du derfor vild med ting, der skinner og glimter, så er smykkerne her på siden absolut noget for dig. Du finder dem i både guld og sølv, nogle med flere detaljer end andre, men alle sammen i yderst feminine designs.

Mangler du en ny ring eller føler du for at forkæle en, du holder af, så kan du være sikker på at få fat i eksklusive smykker her på siden."You don't have to be rich to sparkle" er en af Abelstedts citater, og dermed stræber de efter at producere ringe, som de fleste kvinder har mulighed for at bære. Måske har du forelsket dig i den populære Abelstedt Isabel ring, og den finder du naturligvis også her på siden. Tøv ikke, og bestil den hjem i dag.

Vi leverer den på kun 2-4 hverdage og så sender vi den til dig helt kvit og frit. Du kan derfor godt glæde dig til at modtage din nye ring og til at gøre alle veninderne misundelige.