Fri fragt ved køb over 300 kr.

Produkter

Følg Aveny På Facebook

Tryk ”Synes godt om” og bliv inspireret til dit næste smykkekøb 

Følg os her

Vielsesringe

Køb jeres vielsesringe hos Aveny

For langt de fleste er et bryllup den ultimative kærlighedserklæring og vielsesringene er det symbol, der understreger ægte kærlighed. Uanset om I har planer om et traditionelt, et ”hemmeligt” eller et alternativt bryllup, er det traditionen tro, at man får en vielsesring, som symbol på evig kærlighed. Vi fører et stort udvalg af de smukkeste vielsesringe i blandt andet hvidguld, 14 karat guld eller børstet guld, men fælles er, at de alle udstråler høj kvalitet og et smukt design. Vi har den perfekte vielsesring, som passer til den perfekte dag.

 

Danmarks førende udvalg i vielsesringe

Vi har et af Danmarks førende udvalg i vielsesringe. I kan få vielsesringe i både guld, hvidguld, platin og sølv samt vælge om I vil have én eller flere diamanter til at pryde vielsesringene. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I ikke kan finde lige præcis det I leder efter. Vi har et endnu større udvalg i vores 6 fysiske butikker.

 
 

Kvalitet til landets laveste priser

Det kan lade sig gøre, fordi vi som landets næststørste guldsmedskæde både køber stort ind og direkte hos fabrikanterne, så grossistleddet springes over. Vi graverer også jeres vielsesringe med det samme uden at det koster jer ekstra.