GRATIS FRAGT på alle ordre

Ure

342 Produkter

Ure

Hvis du leder efter et nyt ur, så er du kommet til det helt rette sted. Et ur kan ikke blot fortælle dig, hvad klokken er. Et ur er også et smykke og en beklædningsgenstand, der kan fuldende dit outfit. Hos Aveny har vi 59 års erfaring med ure, og her er kvalitet og godt håndværk i højsædet, når vi udvælger ure til vores kollektion. Her finder du vores sortiment af vægure og armbåndsure. Vi har et stort udvalg af blandt andet Festina, Skagen og Gucci ure. Leder du efter et særdeles godt tilbud på ure, kan du altid kigge på vores tilbudsside. Vi har ure til både mænd, kvinder og børn, og du kan klikke dig ind under vores mange forskellige kategorier med brands, for at se nærmere på udvalget. Tag dig god tid til at udvælge det helt rette ur. Det kommer højst sandsynligt til at følge dig i årevis, så det er vigtigt, at du får valgt et, der matcher din stil og personlighed.

Armbåndsure til den kvalitetsbevidste

Hos Aveny er det vigtigt for os at kunne præsentere et flot udvalg af kvalitetsmærker, uanset om det gælder ure eller andre former for smykker. Derfor kan du regne med, at vi nøje har udvalgt alle vores brands her på siden for at sikre, at du kun får fingrene i nogle gode produkter af høj kvalitet. Vi har ure til mænd, kvinder og børn i alverdens stilarter, størrelser og med forskellige typer af funktioner. Det betyder eksempelvis, at du kan få ure i guld, sølv og rosaguld, og med læderrem, meshlænke eller gummirem. Kombinationerne er uendelige, ligesom at urskiverne også er meget forskellige. Nogle urskiver viser blot klokken i form af simple streger, imens andre er mere detaljerede med datovisning og kronograf. En ting, der dog er helt sikkert er, at det er meget individuelt, hvad man foretrækker, samt hvor meget man ønsker at uret skal spille en rolig i ens outfit. De fleste mennesker går i dag rundt med en mobiltelefon i lommen eller tasken, uanset hvor man er på vej hen. Her er det altid muligt at se, hvad klokken er, og derfor er et ur for mange ikke nødvendigvis noget, der bruges til at holde øje med tiden, men som nærmere bruges som et smykkeur.

Fremhæv din maskulinitet eller din feminine side med smykkeure

Med et lækkert armbåndsur her fra er det virkelig muligt at sætte fokus på din personlige stil og det, du gerne vil udstråle. Måske er det også vigtigt for dig, at dit nye ur passer til din livsstil? Er du fx meget fysisk aktiv, så kan der være mange fordele ved at vælge et ur, der er ekstra vandtæt, slidstærk og som eventuelt indeholder nogle smarte sportsfunktioner. Er du til gengæld mere forretningsmand end sportsentusiast, så vil et klassisk, elegant ur sikkert være at foretrække for dig. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du går efter, men med et eksklusivt ur fra Aveny er det i høj grad muligt at understrege dine maskuline træk, ligesom det er at fremhæve dine femininer sider. Mange af vores ure kommer med det populære quartz urværk, der er noget mere præcist og nøjagtigt end et mekanisk ur. Samtidig kan de bedre tåle slag og skrammer uden at gå i stykker, og så er de billigere at producere, og dermed billigere for os at sælge til dig.

Forkæl dig selv, eller en du holder af

Har du et ønske om at finde et nyt ur, fordi det nuværende er ved at være godt slidt, eller bare fordi du synes, du fortjener det? Det kan også være, du er på udkig efter den perfekte gave til din bedre halvdel. Et ur er altid en god og personlig gave at give, og derfor vil du skabe stor glæde og begejstring, når du overrasker med et ur fra Aveny. Når du køber et ur fra os, så kan du se frem til at modtage det i løbet af kun 2-3 hverdage, og vi sender det afsted kvit og frit, hvis du køber for mere end 300 kr. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, som du finder i København og omegn.

 

Følg Aveny På Facebook

Tryk ”Synes godt om” og bliv inspireret til dit næste smykkekøb 

Følg os her

Ure

Ure