GRATIS FRAGT på alle ordre

Tilbud

2 Produkter
 Filtrér efter

Tilbud

Tilbud

Find dit nye smykke til fantastiske priser her på vores tilbudsside. Leder du efter et godt tilbud på en gave enten til dig selv, eller en du holder af, så er du kommet til det rette sted. Vores udvalg af tilbudssmykker består af både ure, armbånd, ringe, øreringe og flere andre ting.

Smykker har altid været perfekte accessories til et gennemført outfit. Hvad enten er øreringe, armbånd eller ure, så kan et nyt, smukt smykke være med til at tilføje noget unikt til din stil. Hos os finder du kun smykker af høj kvalitet - også selvom de er på tilbud.

Du kan spare massevis af penge, så dyk ned i vores udvalg af smykker på tilbud i dag, og find de smykker, du bare ikke kan undvære. 

Smykker på tilbud

Når du køber smykker hos Aveny, så kan du glæde dig til at vælge blandt store brands og designere. Heriblandt kan fx nævnes Christina Jewelry & Watches og ByBiehl, der begge designer smukke og feminine smykker til kvinder. Nogle gange kan du være heldig at finde noget af det på tilbud, og når det sker, så finder du det lige her på vores udsalgs-side. Det kan også være, at du i lang tid har gået og drømt om et nyt ur til håndleddet, og naturligvis finder du også et udvalg af billige ure på tilbud her på siden. Vi tager forbehold for udsolgt varer og størrelser. 

Vi har ure til både mænd og kvinder, der matcher lige præcis den smag og stil, du går efter. Her giver vi dig derfor den perfekte mulighed for at finde en unik gave, uanset om du vil forkæle dig selv eller en anden. Hvad enten det er til en dag på kontoret, en familiefødselsdag eller en tur i byen med veninderne, så er smykker altid en vigtig accessory.

Det er nemlig blandt andet her, du kan udstråle din personlige stil og sætte prikken over i’et på dit outfit. Sørg derfor for at have smykker til enhver anledning, så du kan føle dig godt klædt på, uanset hvor du er på vej hen.

Kvalitetssmykker til skarpe priser

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetssmykker til rigtig skarpe priser. Det betyder, at du kan være heldig at finde den halskæde eller det armbånd, du så længe har gået og kigget på, til billige penge. Når du køber smykker her fra vores udsalgs-side, så kan du få råd til meget mere. Du får nemlig helt op til 50% besparelse på flere af vores smykker, så hold dig ikke tilbage. Vi bestræber os altid på, at du har dine varer inden for 2-3 hverdage, og du skal derfor ikke vente længe på at modtage dine nye smykker. Køber du for mere end 300 kr., så får du endda også fri fragt med i købet. Det bliver derfor ikke meget nemmere at være kunde her hos os, så skynd dig at lægge din bestilling i dag.

Tilbud


2 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Ring med 36 brillanter - 14 karat hvidguld
1060
kr 11.500,00 kr 8.050,00

Spar 30%
Vedhæng i 14 karat guld - kors med 6 zirkonia
7075
kr 1.298,00