Fri fragt ved køb over 300 kr.

Susanne Friis Bjørner

14 Produkter
 Filtrér efter

Susanne Friis Bjørner

Find dine nye Susanne Friis Bjørner-smykker her

Smykker er en kvindes bedste ven. Der findes ikke noget bedre, end at kunne pynte sig med pæne, elegante smykker. Her på siden har vi samlet et udvalg af smykker fra Susanne Friis Bjørner. Susanne Friis Bjørner har siden 1991 skabt unikke smykker til kvinder med udgangspunkt i modesmykker i ægte og gode kvalitetsmaterialer.

Susanne har en uddannelse som smykkedesigner og gemmolog, og dermed er hun ekspert på området inden for både smykker og ikke mindst ædelsten. Mærket bliver i dag drevet af hende selv i samarbejde med hendes datter, og der bliver hvert år præsenteret to nye smykkekollektioner. Inspirationen finder de fra hele verden, hvor de sammen har rejst rundt.

Kollektionen af smykker fra Susanne Friis Bjørner er resultatet af et samarbejde på tværs af generationer, og heraf får de forskellige kollektioner en spændvidde, der gør, at der er noget for enhver smag. Susanne Friis Bjørner-smykker har inden for de sidste mange år fået stor opmærksomhed og anerkendelse på den store smykkescene - og med god grund.

Med smykker fra Susanne Friis Bjørner er du sikret godt håndværk lavet af ægte materialer, som følger modens trends og tendenser. Et smykke fra Susanne Friis Bjørner vil være en oplagt gaveide til hende man holder af. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Susanne Friis Bjørner, så tag et nærmere kig på udvalget her på siden. 

Feminint udtryk i et elegant design

Her på siden finder du et stort udvalg af Susanne Friis Bjørner-smykker. Susanne Friis Bjørner har i årevis leveret kvalitetssmykker, som alle er skabt i et tidløst og elegant design, så du altid kan finde noget, som vil passe til enhver lejlighed. Hos os er det muligt at lade sig friste af både flotte øreringe, smukke forgyldte fingerringe og halskæder. Susanne Friis Bjørner formår at kombinere et enkelt design med et feminint udtryk. Øreringene her på siden fås i enten guld eller sølv, og er eksempelvis pyntet med perler eller sten.

Du kan finde alt lige fra klassiske ørestikkere til ørestikkere med forskelligfarvede sten. På den måde kan du nemt finde de smykker, der passer bedst til dig, og det er samtidig nemt at finde noget, som vil kunne begå sig til både hverdag og fest. Med Susanne Friis Bjørner-smykker er mulighederne mange. Uanset hvilket smykke du falder for, er du garanteret et flot og tidløst design lavet i høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år frem.

Susanne Friis Bjørner forsøger altid at holde et klart fokus på ædelsten. Her er Susanne nemlig ekspert, og hun har derfor et skarpt øje for at sammensætte sten, farver og materialer. Her finder du ædelsten i form af både karneoler, agater, kvarts mm., og de forskellige sten er med til at skabe et feminint og eksklusivt look.

Er du vild med smykkerne her på siden, så er der gode chancer for, at du også vil kunne lide smykkerne fra vores andre brands som fx Nordahl Jewellery, Izabel Camille og Abelstedt, der også producerer elegante smykker til kvinder i massevis. Find de øreringe, halskæder, ringe eller armbånd du går og drømmer om, eller køb en gave, der uden tvivl vil skabe glæde. Køber du en gave, så pakker vi den flot ind i en gaveæske, så du slipper for selv at skulle pakke den ind.

Gode priser og høj kvalitet hos Aveny

Hos Aveny ønsker vi at gøre det let tilgængeligt for alle at shoppe smykker. Vi mener, at kvalitet og gode priser skal gå hånd-i-hånd, og dette praktiserer vi også, når det kommer til vores udvalg af smykker. Vores side er overskueligt inddelt efter kategorier, så du nemt kan finde det, du søger. Hvis du klikker dig ind på vores oversigt over vores butikker her, kan du nemt og hurtigt blive ledt videre til specifikke mærker, og på den måde finde det, du leder efter.

Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker. Bestil dine Susanne Friis Bjørner-smykker allerede i dag og nyd godt af det elegante design med et feminint udtryk. 

Susanne Friis Bjørner

14 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Armbånd i Forgyldt Sølv med Zirkoner
15772
kr 435,00
Halskæde med Kugler og Zirkoner - Forgyldt Sølv
15762
kr 465,00
Horn Halskæde i Forgyldt Sølv
15812
kr 550,00
Sølv Armbånd med Zirkoner i Forløb
15771
kr 435,00
Sølvhalskæde med kugler og zirkoner
15761
kr 465,00
Vedhæng med rød karneol
SFB-S1104-2
kr 615,00
Øreringe i Forgyldt Sølv
SFB 5359-2
kr 250,00
Øreringe i Sølv
SFB 5361-1
kr 465,00
Øreringe med London Blue Crystal
SFB 4055-2
kr 465,00
Vedhæng med grøn kvarts og kæde
SFB-S1119-2
kr 585,00
Ørestikker med lyserød krystal.
SFB-S4034-2-12
kr 415,00
Ørehængere med ferskvandserle
SFB-S5200-2
kr 285,00
Armbånd med ferskvandsperler
SFB-S1433-2
kr 315,00
Ørestikker med grå agat.
SFB-S4034-2-11
kr 415,00