Fri fragt ved køb over 300 kr.

Solitaireserien Starlight

3 Produkter
 Filtrér efter

Solitaireserien Starlight

Solitaireserien Starlight

En solitaire ring er en klassisk forlovelsesring, så går du altså at overvejer at gå på knæ for kvinden i dit liv, så køb den helt perfekte ring her fra siden. Solitaire ringe formår at fremhæve den kvindelige femininitet og personlighed gennem et tidløst og unikt design.

Smykkerne henvender sig i høj grad til kvinder, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller eksklusivitet, og som gerne vil have en ring, der gør sig bemærket på fingeren. Serien består af ringe, vedhæng og ørestikker, som fremstilles i 14 karat rød- eller hvidguld med brillanter. Starlight ringene er omfattet af Avenys unikke ombytningsservice, hvor du har mulighed for at ombytte ringen til en anden ring med en større sten.

Vil du også have den elegante og glamourøse stil fra Solitaire smykkerne, så se vores sortiment her på siden. En solitaire ring er en rigtig prinsessering, så hvad end du skal forloves eller blot føler for at fremhæve din kvindelige side lidt ekstra, så er denne type ring muligvis noget for dig.

Køb en smuk solitaire ring

Solitaire ringe kommer i mange forskellige udgaver. Fælles for dem alle er dog et enkelt og elegant design med en sten på midten. Det er meget individuelt, om man foretrækker guld eller sølv, et mat eller blankt design, og om der skal være flere brillanter på ringen end den ene store i midten.

Så selvom solitaire ringe er en bestemt type ring, så er de stadig meget forskellige. En solitaire ring er oplagt som en forlovelsesring, men den er dog ikke kun forbeholdt denne kategori. Mange forærer også denne type ring som en almindelig fødselsdagsgave, eller køber den til sig selv som selvforkælelse. Derfor finder du også disse ringe i mange forskellige prisklasser, så der er en ring til enhver smag og pengepung. Køber du din nye ring her på siden i dag, så leverer vi i løbet af 1-5 hverdage fra vi har modtaget din bestilling, og du får oven i købet dine varer sendt helt kvit og frit, hvis du shopper for mere end 300 kr.

Glem dog ikke også at kigge forbi vores smukke udvalg af allianceringe, hvis altså det er forlovelsesringe, du er på udkig efter.


Solitaireserien Starlight

3 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Starlight ring i 14 karat rød- eller hvidguld
850R
kr 1.950,00
Starlight vedhæng i 14 karat rød- eller hvidguld.
850v
kr 1.350,00
Starlight ørestikker i 14 karat rød- eller hvidguld
850Ø
kr 2.580,00