GRATIS FRAGT på alle ordre

Skagen

10 Produkter

Skagen

Skagen Design er indbegrebet af dansk modernitet. Inspirationen til urene er fundet i Danmarks mest nordlige by Skagen. Stedet, hvor Skagerrak og Kattegat slår sammen, og lyset er så specielt, at flere kunstnere har valgt at forevige det. Skagen-ure er sofistikerede og udført i et smukt og tidløst design - enkelthed er nøgleordet.

Brandet har eksisteret siden 1989 og producerer både ure, smykker og forskellige typer lædervarer til den kvalitetsbevidste forbruger, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Skagen Design tror på at ”less is more”, og netop denne filosofi designer de med stor succes deres produkter ud fra. I dag er Skagen Design en verdensomspændende succes, og brandet formår sæson efter sæson at være tro mod sin stil, der er gennemgående tidløs og klassisk i sit udtryk – både til damer og herrer.

Skagen-ure hos Aveny

Her hos Aveny er vi derfor meget glade for at kunne tilbyde kvalitetsure fra Skagen. Vores udvalg byder på ure til både mænd og kvinder. Du finder både mindre og større modeller, nogle i guld, sølv, rosaguld, med læderrem og i mange forskellige kombinationer herimellem. Urskiven i et Skagen Design-ur er altid meget klassisk og simpelt, uden for mange forstyrrende detaljer eller elementer.

Dog kan du også vælge et ur med indbygget kronograf og datovisning. Med et ur her fra siden, kan du holde styr på klokken uanset om du er på kontoret til hverdag, til en familiefødselsdag eller en aften i byen med venner og veninder. Det stilrene design gør det nemlig muligt at sætte hvad som helst sammen med uret og alt efter, hvad du tilføjer af andre smykker og accessories, så kan du pifte op og tone ned, som du har lyst. Et Skagen-ur er til dig, der kan lide et sofistikeret og elegant look – og det gælder i høj grad både mænd og kvinder. Vælg derfor dit favoritur her fra siden og bestil det hjem i dag.

Et Skagen-ur er den perfekte accessory i alle anledninger. Det eksklusive, men simple design resulterer i, at dit ur fra Skagen Design i lige så høj grad kan bruges som et smykke omkring håndleddet.

Skagen Design – dansk design, når det er bedst

Er du vild med dansk design, så vil du elske de sofistikerede ure fra Skagen-ure. Skagen er et populært og anerkendt urmærke af mange årsager, men en af dem er helt sikkert også, at på trods af den høje standard og de smukke designs, så formår mærket at holde priserne på et overskueligt niveau.

Du behøver altså ikke have en formue på kistebunden for at kunne erhverve dig et ur fra Skagen. Hvad end du er på udkig efter et Skagen-ur til dig selv eller som en gave, så kan du være sikker på at finde et flot udvalg her på siden. Et ur er altid en oplagt gaveide, og det er de færreste, der ikke vil blive glad for at åbne æsken til et smukt og skinnende ur.

Kvalitet til enhver smag

Uanset hvilken stil du er til, så kan du hos Aveny finde gode kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Vi tilbyder et væld af ikke kun ure, men også armbånd, halskæder, ringe, smykkesæt og mange andre ting til dig, der bare elsker accessories. Du kan fx overveje at købe et armbånd hjem, der vil komplimentere dit nye ur, eller det kan også være, du har forelsket dig i en ring? Hos os er mulighederne i hvert fald mange, og vi er glade for at kunne invitere dig indenfor i en fortryllende verden af smykker og ure.

Vi leverer dine varer helt kvit og frit, hvis du shopper for mere end 300 kr., og så sørger vi samtidig for, at du modtager din ordre i løbet af 2-4 dage, såfremt vi har varerne på lager. Køb derfor hos Aveny og glæd dig over et stort og flot udvalg af smykker, samt flere andre fordele. Vil du gerne se nogle af vores varer helt tæt på, før du beslutter dig, så er du selvfølgelig også velkommen i en af vores fysiske butikker, som du finder i nærheden af København. Her står vi klar til at tage imod dig og hjælpe dig med at træffe det rette valg omkring dit nye ur eller smykke.

Skagen

10 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Skagen dameur - Gitte
SKW2583
kr 1.398,00
Skagen Herreur - Ancher Collection
SKW6099
kr 1.398,00
Skagen Herreur - Ancher Collection
SKW6296
kr 1.598,00
Skagen Herreur - Ancher Collection
SKW6433
kr 1.498,00
Skagen Herreur - Hagen Collection
SKW6216
kr 1.698,00
Skagen Herreur - Hagen Collection
SKW6301
kr 2.098,00
Skagen Herreur - Hagen Collection
SKW6306
kr 1.398,00
Skagen Herreur - Melbye Collection
SKW6304
kr 1.398,00
Skagen Herreur - Sundby Collection
SKW6262
kr 1.698,00
Skagen Signatur
SKW2732
kr 1.598,00