GRATIS FRAGT på alle ordre

Navlepiercinger

3 Produkter
 Filtrér efter

Navlepiercinger

For mange år tilbage fik navlepiercingen sit gennembrud især blandt unge piger, og i dag er det næsten lige så normalt at have en navlepiercing som at have huller i ørerne. Derfor kan du online finde et væld af smykker til din navlepiercing, og hos Aveny er det ingen undtagelse. Når du vælger dette smykke er det vigtigt, at du vælger et smykke, der ikke ruster, afgiver farve eller på anden måde er i en dårlig kvalitet, der irriterer din hud. Derfor har vi her på siden valgt at sælge smykker i ægte materialer – så er du nemlig også sikret et godt kvalitetsprodukt, der holder sig pæn i mange år fremover, uanset hvor meget vand og slid smykket bliver udsat for.

Vælg det rette smykke til din navlepiercing

Er du på jagt efter et smykke i ægte guld til din navlepiercing, så kan du finde det du mangler her hos os. Vores udvalg byder på smykker i 14 karat guld samt med eller uden zirkonia. Med ægte guld behøver du ikke være bange for rust, at materialet bliver grimt efter brug eller andre uhensigtsmæssige ting. Derfor kan du altid med ro i maven bære dit smykke uden at være nødt til at tage den ud i tide og utide. Det eneste du skal gøre er at gøre rent omkring smykket og dit piercing for at undgå, at der sætter sig skidt. Det er især vigtigt, at du bruger ægte materialer, hvis din navlepiercing er ny. Når piercingen endnu ikke er helet 100%, så kan der nemlig let opstå betændelse, hvis såret bliver udsat for materialer af dårlig kvalitet. En navlepiercing er desværre en af de typer piercinger, der oftest opstår problemer med, hvis den ikke bliver passet korrekt og heler rigtigt. Derfor er det altså ikke helt ligegyldigt, hvilke smykker du vælger.

Smykker med eller uden vedhæng

Som med alt andet, så er der selvfølgelig stor forskel på smykker til navlepiercinger, og det er meget forskelligt, hvad man kan lide. Nogle foretrækker smykker med vedhæng, og dette er derfor også et af de mest solgte smykker til navlepiercingen.

Denne type smykke er dog en del tungere end smykker uden vedhæng, og derfor er det en god ide først at bruge dem, når din piercing er helet helt. Ellers kan du risikere, at det heler skævt, og det er svært at rette op på, når først det er sket.

Kvalitetssmykker fra Aveny

Hos Aveny finder du et væld af kvalitetssmykker i lækre designs. Vores udvalg er præget af nogle af de mest populære smykkebrands, og ud over navlepiercing smykker finder du også øreringe, armbånd og halskæder, smykkesæt og meget andet.

Er du på udkig efter en gave til ham eller hende du holder af, så er der også rig mulighed for at finde det. Vi har både en udsalgs- og supersale-side til dig, der er på jagt efter det perfekte smykke til en god pris. Når du handler her på siden, så leverer vi i gennemsnit på 2-4 hverdage, såfremt din vare er på lager.

Du slipper med en fragtpris på kun 39 kr., medmindre du handler for mere end 300 kr., - så er det nemlig gratis. Køb dit navlepiercing smykke hos os i dag. Vi glæder os til at modtage din bestilling, men har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret først, så er du altid velkommen til at kontakte os på 35 83 00 77.

 

Navlepiercinger

3 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Navlepiercing i guld - Kugle
6322
kr 725,00
Navlepiercing i guld- Hjerte
6321
kr 845,00
Navlepiercing med kugle i 14 karat guld.
755
kr 768,00