GRATIS FRAGT på alle ordre

MVMT

20 Produkter

MVMT

MVMT-ure

Det amerikanske MVMT (forkortelse af Movement) har eksisteret siden 2013, og brandet blev til efter et ønske om at designe smukke ure til fordelagtige priser. Grundlæggerne Jake Kassan og Kramer Laplante var trætte af selv at købe ure til overpris, og derfor skulle deres designs naturligvis kunne fås til rimelige priser. De to herrer er inspireret af innovatører og drømmere, og deres designs legemliggør denne ånd. De er nemlig bygget til at opleve, skabe og turde forstyrre normen, og med mere end 1,5 millioner ejere af et MVMT-ur må brandet siges at være en succes. Gennembruddet kom ved lanceringen af deres herreure, men i dag fremstiller MVMT også dameure med stor succes. Har du derfor også fået øjnene op for det eksklusive brand, så find dit favoritur her på siden i dag.

MVMT watches til damer og herrer

MVMT har fingeren på pulsen, når de designer deres dameure. Udtrykket er utrolig elegant og simpelt, og det gør det nemt at bære uret til både hverdag og fest. Du kan vælge et MVMT-dameur med enten læderrem, meshlænke eller almindelig stållænke. Om lænken skal være sort, gul, rosa eller sølv er op til dig, men uanset hvilken du vælger, kan du regne med en fantastisk kvalitet, der vil funkle eksklusivt omkring dit håndled. Urskiverne fås med både enkle markeringer eller med kronograf.

Herreurene fås ligeledes i sammen klassiske designs. Her er der naturligvis fokuseret på at gøre urene maskuline, og det har man gjort ved en bredere rem og en større og mere kraftig urkasse. Samtidig er flere af urene udstyret med flere trykknapper på siden, der ligeledes er med til at sikre et mere råt look. Herreurene fås med læderrem i forskellige farver, stållænker i guld, sølv eller farvet, samt forskellige meshlænker. Fælles for både dameure og herreure fra MVMT er de skarpe priser, hvor de fleste kan være med.

Forær et MVMT-ur i gave

Skal du finde en gave til din bedre halvdel, en veninde, bror eller forælder, så vil du sikkert gerne vælge den perfekte af slagsen. Det kan være svært at finde gode gaver, især hvis du også gerne vil give noget personligt, der fortæller noget om jeres relation. Til kvinder har smykker altid været en sikker vinder. De fleste kvinder elsker nemlig smykker i alle dets udformninger, men også ure er et hit – og det er det også til mænd. Et ur er en eksklusiv gave, og det er en ting, modtageren kan have glæde af i mange år, og som fremover vil sidde på armen til minde om dig. Det kan være, du kender en, der ønsker sig et specifikt ur fra MVMT, men hvis ikke, er urene herfra siden alligevel et rigtig godt bud. Du ved sikkert, om vedkommende bedst kan lide guld, sølv, sort eller læder, og derefter er det nemt at vælge et MVMT-ur. Urene er nemlig så elegante, at de passer til de fleste uanset smag og alder.

MVMT-ure som smykker

I dag er det efterhånden de færreste, der kun bærer et ur for at kunne se, hvad klokken er, for med en smartphone lige ved hånden er det slet ikke nødvendigt med et ur. Derfor har en ur igennem de sidste mange år løbende udviklet en anden funktion, og i dag går mange med ur som en form for accessory eller smykke. MVMT-ure er perfekte som accessories, da designet er lige så lækkert og elegant som var det et armbånd der sad på din arm. Inden du bestiller et ur hjem her fra siden, bør du derfor også overveje, om det skal matche dine egne smykker eller andre accessories.

Køb dit ur hos Aveny

Har du sat jagten ind efter et nyt ur til dig selv eller som en gave, er du kommet til det rette sted. Hos Aveny har vi nemlig samlet et stort udvalg fra nogle populære og anerkendte mærker. Tag derfor også et kig på ure fra About Vintage, Daniel Wellington eller Nordgreen inden du beslutter dig. Herfra kan vi også garantere nogle smukke ure i massevis. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil dit nye ur hjem i dag. Vi sidder klar til at modtage din bestilling, og vi sørger for levering i løbet af kun 2-4 hverdage. Uanset hvilket MVMT-ur du klikker hjem, leverer vi det kvit og frit.

MVMT

20 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
MVMT - 40 Series - Silver Natural Tan
DMT01SNA
kr 995,00
MVMT - 40 Series Rose Gold Brown
DMT01BLBR
kr 995,00
MVMT - Blacktop Astro Blue
DBT01BLUS
kr 1.595,00
MVMT - Blacktop Starlight Black
DBT01BB
kr 1.595,00
MVMT - Boulevard Magnolia
DMB01RGBLM
kr 1.045,00
MVMT - Chrono 40 Navy Silver
DMC02SBLU
kr 1.145,00
MVMT - Chrono Black Link
DMC01BB
kr 1.145,00
MVMT - Chrono Sandstone
DMC01GML
kr 1.095,00
MVMT - Chrono Silver Brown
DMC01SBRL
kr 1.095,00
MVMT - Classic Black Leather
DL213.5L.551
kr 795,00
MVMT - Classic Black Link
DL213.5B.551
kr 845,00
MVMT - Classic Black Rose
DMM01BBRG
kr 945,00
MVMT - Revolver Opar
DMR01BLUS
kr 1.245,00
MVMT - Rise Bristol
DTC01BLUS
kr 1.145,00
MVMT - Rise Hustle
DTC01BG
kr 1.145,00
MVMT - Signature II Champagne gold
DMF02G
kr 1.095,00
MVMT - Signature II Cloud Silver
DMF02S
kr 1.095,00
MVMT - Voyager Eclipse
DMV01G2
kr 1.245,00
MVMT - Voyager Slate Black Rose
DMV01BBRG
kr 1.245,00
MVMT - Voyager Sterling
DMV01S2
kr 1.245,00