Fri fragt ved køb over 300 kr.

Lorus

10 Produkter
 Filtrér efter

Lorus

I mere end 30 år har Lorus produceret og designet kvalitetsure til både mænd og kvinder. Ure fra Lorus er designet ud fra princippet "Watches that celebrates life", hvilket ses i deres friske og alligevel afslappede design. 

Lorus har nemlig en mission om at producere kvalitetsure, som alle har råd til. Lorus blev først lanceret i Europa i 1982 for at supplere de allerede populære Pulsar- og Seiko-mærker. Lorus var en øjeblikkelig succes og tilbyder ikke kun overkommelige produkter, men produkter i et skarpt design og med masser af teknologiske kvaliteter.

Lorus-ure tilbyder et stort og varieret udvalg med flere forskellige standardfunktioner som sol-, digital-, duodisplay- og alarmkronografer. Tjek dem ud her på siden i dag, hvis du ikke allerede har gjort det.

Lorus dameure

Hos Aveny er vi stolte af at kunne præsentere ure fra Lorus i vores sortiment. Her på siden finder du dem i flere spændende designs, og hvad end du leder efter et Lorus dameur i et enkelt og stilrent design, eller foretrækker at stilen er lidt mere vovet, så kan du finde det her. Lorus er et mærke, der er fremstillet og markedsført af den verdensberømte Seiko Watch Corporation, som også laver Pulsar-ure og Seiko-ure.

Dermed kan du regne med at få fat i et enestående topkvalitetsur, der ikke kun tilbyder et lækkert design, men som også er lavet af stærke materialer og som også er udstyret med et fænomenalt urværk. Lorus designer ure med både stålrem, læderrem eller silikonerem, og du finder dem i både guld, sølv, rosaguld og med læder i sort eller brun. Nogle af urskiverne er helt simple med få detaljer, imens andre indeholder kronografer og datovisning.

Det er altså i høj grad muligt at finde dit nye ur her på siden, og hvad der kun gør Lorus endnu mere interessant er priserne. Du kan nemlig finde et Lorus-ur til en ganske beskeden pris.

Forkæl dig selv med et Lorus-ur

Er dit ur gået i stykker, eller trænger du bare til lidt fornyelse, så er der et hav af muligheder for at finde dit nye ur hos os. Vi tilbyder en perlerække af unikke brands, og ud over Lorus kan du derfor også dykke ned i ure fra Festina, Michael Kors og Skagen. Og nu hvor du er i gang med at shoppe, så kan du passende kigge efter nogle nye smykker, der vil komplimentere dit ur helt perfekt.

Vi har både armbånd og ringe i høj kvalitet og i forskellige stilarter, og køber du her fra siden i dag, så kan du se frem til at modtage dine varer inden for 2-3 hverdage. Yderligere sender vi det gratis afsted, hvis du handler for mere end 300 kr. Er du lidt i tvivl om, hvilket ur du skal vælge, så er du også altid velkommen i en af vores fysiske butikker, der alle ligger i nærheden af København. Her kan du få råd og vejledning, samt prøve urene inden du træffer et endeligt valg.

Lorus

10 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Lorus dameur
RG207HX9
kr 498,00
Lorus dameur
RJ237BX9
kr 648,00
Lorus dameur
RJ288AX9
kr 748,00
Lorus dameur
RJ459BX9
kr 648,00
Lorus dameur
RP644AX9
kr 798,00
Lorus dameur
RRS89RX9
kr 648,00
Lorus dameur
RRW46EX9
kr 798,00
Lorus dameur
RTA52AX9
kr 698,00
Lorus herreur
RH978CX9
kr 898,00
Lorus herreur
RH992CX9
kr 798,00