GRATIS FRAGT på alle ordre

Gucci

6 Produkter

Gucci

Gucci-ure

 

Gucci er et verdenskendt italiensk brand, der er grundlagt af Guccio Gucci i Firenze i 1920. Hvad der startede som en lille butik, der solgte eksklusive lædervarer, voksede sig hurtigt stort, og i dag er Gucci meget mere end bare lædervarer.

Gucci er et af verdens med luksuriøse brands på niveau med Dior og Chanel, og siden 1970’erne har du kunne finde Gucci-ure på hylderne rundt omkring i hele verden. Brandet er kendt for sine tidløse designs, der henvender sig til den mand eller kvinde, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Et Gucci-ur er lavet i de fineste materialer og her på siden har vi samlet nogle af de flotteste ure, så dyk ned i udvalget og find din favorit i dag.  

Kompromisløs kvalitet

Gucci er indbegrebet af kompromisløs kvalitet, og det gør sig bestemt også gældende, når det kommer til ure. Det er de færreste brands, der kan følge med her, både hvad angår design og kvalitet. Derudover er Gucci så anerkendt i hele verden, at du med et Gucci-ur på armen uden tvivl vil modtage mange misundelige blikke.

Hvad end du er på udkig efter et ur til dig selv, eller har lyst til at forkæle din bedre halvdel, så finder du et stort og spændende udvalg af Gucci-ure hos os. Gucci designer dameure og herreure i både guld, sølv, rosaguld og nogle af dem med læderrem. Du finder både helt klassiske ure med stållænker og diskrete urskiver, men du kan også vælge et mere karakteristisk Gucci-ur, der er præget af de velkendte striber i rød og grøn, eller det berømte Gucci-mønster.

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at få fat i et ur, der vil være din tro følgesvend i mange år grundet den høje kvalitet og det tidløse design. For nogen vil mærket Gucci være nok i sig selv, men hvis du også gerne vil have et ur, der er lidt unikt, så er Gucci-ure stadig meget anbefalingsværdige, da brandet i den grad også har sans for detaljen.

Forkæl dig selv med et ur i verdensklasse

Det er i dag de færreste mennesker, der kun bruger et ur for at kunne se klokken. I dag er et ur i lige så høj grad en smuk accessory, der pryder dit håndled og virkelig sætter fokus på din personlige stil. Med et Gucci-ur på armen er derfor ingen, der vil være i tvivl om, hvorvidt du påskønner eksklusive materialer og designs.

Det er et modestatement både til mænd og kvinder, og derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde et flot udvalg her hos Aveny.

Vil du gerne tjekke alle dine muligheder ud, inden du klikker dit nye Gucci-ur hjem, så kig eventuelt forbi vores udvalg af Michael Kors, Hugo Boss eller Arne Jacobsen. Når du køber for mere end 300 kr., sender vi altid dine varer afsted helt kvit og frit, og du vil modtage dem i løbet af 2-3 hverdage.

Gucci

6 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Gucci G- Timeless
YA1264031
kr 6.850,00
Gucci G- Timeless
YA1264067
kr 6.900,00
Gucci G- Timeless
YA1264075
kr 8.450,00
Gucci Horsebit
YA139506
kr 6.950,00
Gucci Le Marché Des Merveilles
YA1264060
kr 6.500,00
Gucci Le Marché Des Merveilles
YA126451
kr 6.550,00