GRATIS FRAGT på alle ordre

Daisy

13 Produkter
 Filtrér efter

Daisy

Georg Jensen Daisy

Georg Jensen blev født tilbage i 1866, og allerede som teenager udviklede han en interesse for smykker og fandt job som sølvsmed. Det var dog umiddelbart kunsten, der senere fangede hans opmærksomhed, og det resulterede i en uddannelse som billedhugger.

Efter nogle år med diverse projekter inden for kunst, fandt han tilbage til sin interesse for smykker, og valgte at sammensmelte de to verdener ved at åbne sin egen butik og designe sine egne smykker. Hans butik og hans smykker fik lynhurtigt succes, og der gik ikke mange år, før hans navn var spredt ud i hele verden.

I dag er det mere end 100 år siden, at Georg Jensen begyndte sit smykkeeventyr, og selvom han ikke længere lever, så er der ingen tvivl om, at hans arv bliver velbevaret. Georg Jensen er lig med kvalitet, æstetik og elegance på et niveau, hvor ikke mange andre danske brands kan følge med. Det er smykker, der aldrig vil gå af mode, og som ved god behandling endda kan gå igen i generationer og dermed blive i familien i rigtig, rigtig mange år. Hos Aveny er vi meget glade for at kunne tilbyde smykker fra Georg Jensen Daisy, der uden tvivl er en af de mest populære serier igennem tiden.

Æstetiske designs med Georg Jensen Marguerit

Der hersker ingen tvivl om, at Daisy-serien (også kaldet Marguerit), er en af de mest populære smykkeserier fra designeren. Og selvom du måske ikke selv ejer et smykke derfra, så har du garanteret set de ikoniske designs før.

Den smukke margueritblomst er igennem tiden blevet båret af tusindvis af kvinder, både royale, kendte og helt almindelige danskere. Den er så enkel og klassisk i designet, at du kan bære den til stort set hvad som helst. Det er derfor slet ikke så sært, hvorfor Daisy-serien er blevet så stort et hit, og ejer du endnu ikke et armbånd, en ring eller noget helt tredje derfra, så skynd dig at klikke dit favoritsmykke hjem her fra siden i dag. Det var faktisk helt tilbage i 1940, at Georg Jensen Daisy fik sit gennembrud, da Dronning Ingrid modtog en særlig gave – nemlig et Marguerit-smykke.

Find Georg Jensen Daisy hos Aveny

Hos Aveny tilbyder vi en perlerække af smykker fra skønne brands og designere, og vi har gjort os umage med at udvælge de allerbedste. Og blandt de bedste kommer vi ikke udenom, at Georg Jensen ligger helt i top. Her får du smykker i en eksklusivitet, der er svær at sammenligne med andre, og årsagen hertil er ikke kun valget af materialer og de unikke designs, men også det legendariske ry Georg Jensen igennem årene har opbygget.

Her på siden kan du kaste dig over den enestående Georg Jensen Marguerit-ring, der vil være en fantastisk tilføjelse til din smykkesamling, og som vil følge dig til både hverdag og fest og udgøre den perfekte accessory. Er du lidt lun på Marguerit-armbåndet eller øreringene, så kan du også finde det lige her. Vi tilbyder smykkerne i både sterlingsølv, rhodineret sølv, forgyldt sølv samt ægte guld. Den mest klassiske udgave er i hvid og guld, men du kan også finde Daisy-serien med lidt mere kant ved at vælge rhodineret sølv og sort. Mulighederne er mange, men valget er helt op til dig.

Vær god ved dig selv eller en, du holder af

Når det kommer til gode gaveideer, så er smykker altid et hit. De fleste kvinder er nemlig glade for smykker, og selvom der er stor forskel på, hvor mange man kan lide at bære ad gangen, så er det alligevel de færreste, der ikke går med en halskæde eller øreringe. Derfor er Georg Jensen Daisy et oplagt valg, hvis du har i sinde at glæde en god veninde, søster eller mor. Marguerit-smykker er til de kvinder, der sætter pris på lækkert smykkedesign af høj kvalitet, og som ønsker nogle klassiske og elegante smykker, der ikke skaber alt for meget blikfang, men stadig er eksklusivt.

Det kan desuden være en rigtig fin dåbsgave, hvis du ønsker at give en særlig og personlig gave, som barnet altid vil koble sammen med dig. Køb Georg Jensen Daisy her på siden i dag og se frem til hurtig levering på kun 2-4 hverdage. Alle smykker over 300 kr. sender vi afsted helt kvit og frit, og det er dermed både nemt, hurtigt og billigt at være kunde hos os.

 

Daisy

13 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Georg Jensen - Daisy Jubilæumsbroche/vedhæng
10018366
kr 3.594,00
Georg Jensen - Daisy Armbånd
3530895
kr 5.100,00
Georg Jensen - Daisy Charm Armbånd
3531075
kr 1.194,00
Georg Jensen - Daisy Ring, Lille
3557400
kr 1.800,00
Georg Jensen - Daisy Ring, Stor
3558340
kr 1.800,00
Georg Jensen - Daisy vedhæng i forgyldt sølv med hvid emalje
3536226
kr 1.194,00
Georg Jensen - Daisy vedhæng i rhodineret sølv med hvid emalje
3536181
kr 1.194,00
Georg Jensen - Daisy Ørestikker, Forgyldt sølv med hvid emalje
3539207
kr 1.194,00
Georg Jensen - Daisy Ørestikker, Forgyldtsølv med hvid emalje, Stor
3539288
kr 1.800,00
Georg Jensen - Daisy Ørestikker, Rhodineret Sterlingsølv
3539258
kr 1.020,00
Georg Jensen - Daisy Ørestikker, Rhodineret sølv med hvid emalje
3539208
kr 1.194,00
Georg Jensen - Mercy Hvirvel Øreringe
10015148
kr 1.194,00
Georg Jensen - Mercy Ring, Lille
10015107
kr 1.500,00