GRATIS FRAGT på alle ordre

Georg Jensen

70 Produkter

Georg Jensen

Georg Jensen-smykker

Georg Jensen har i mere end 100 år forpligtet sig til at skabe ikoniske designs i en håndværksmæssig kvalitet, der er svær at finde magen til andre steder. Det er de færreste designinteresserede danskere, der ikke ved, hvem Georg Jensen er. Og denne popularitet og anerkendelse bunder i en perlerække af både smykker og ure, men også mange andre produkter, der er spækket med æstetik og tidløs elegance.

Netop disse ting er præcis det, Georg Jensen-smykker står for, for her finder du smykker, der aldrig går af mode, og som du med garanti vil bære med stolthed i rigtig mange år. Smykker fra Georg Jensen er desuden af så høj kvalitet, at de kan gå igen i generationer og på den måde være unikke arvestykker.

Georg Jensen levede fra 1866 til 1935 og begyndte allerede som 14-årig at arbejde som sølvsmed. Han havde store ambitioner og blev uddannet billedhugger, da han først og fremmest havde en stor passion for kunst. Men efter adskillige projekter og eksperimenter med kunstverdenen, besluttede han alligevel at åbne sin egen sølvsmed, og her fik han på rekordtid stor succes, der kun er blevet større med årene. I dag er Georg Jensen et kendt navn i utroligt mange lande uden for Danmark.

Eksklusive smykker til enhver anledning

Der er ingen tvivl om, at du med Georg Jensen-smykker bliver klædt godt på i form af funklende accessories, der vil gøre enhver anden kvinde grøn af misundelse. Georg Jensen er smykker til alle former for anledninger, hvad end det er hverdag, fest eller alt derimellem. Smykkerne er lavet i sterlingsølv, skind og læder, eller ægte guld i mange karat, og hver især er de udstyret med både diamanter og ædelsten, der er sammensat på smukke, grafiske og ikke mindst æstetiske måder.

Georg Jensen er ikke bange for at lege med formerne, og det resulterer i både store og prangende smykker, samt smykker der er mere nedtonede, klassiske og elegante i udtrykket. Dermed er det bestemt muligt for de fleste at finde et Georg Jensen-smykke, der falder i den rette smag. Og som kvinde ved du sikkert alt om, hvor meget smykker betyder for helhedsindtrykket.

Det er naturligvis meget individuelt, hvor mange smykker, man kan lide at bære – men sikkert er det, at smykker er nogle af de mest brugte accessories, da de virkelig kan være med til at udtrykke en bestemt stil. Gå derfor aldrig ned på smykker og udvælg dine favoritter fra det ikoniske Georg Jensen her fra siden i dag.

Ultimativ skandinavisk design hos Aveny

Hos Aveny er vi meget stolte af at få lov til at repræsentere smykker fra Georg Jensen. Med de mange årtiers erfaring bag sig, er smykkerne herfra uden tvivl det ultimative, du kan støve op inden for skandinavisk design. Og har du lyst til at bære det omkring håndleddet, på hænderne eller om halsen hver eneste dag, så skynd dig at dykke ned i udvalget.

Georg Jensen-smykker er desuden en oplagt gaveide til en, du holder af. Smykkerne står skrevet på rigtig mange ønskelister hvert eneste år, og måske kender du en, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra? Her hos os kan du finde smykkerne i form af både øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Det kan være, du altid har drømt om at eje de smukke Marguerit-øreringe, eller hvad med den populære Moonlight Grapes-ring? Vi har alt det, du ønsker dig fra Georg Jensen hos Aveny, og der er derfor ikke svært at forelske sig.

Køb Georg Jensen-smykker online

Investerer du i nogle luksuriøse smykker her fra siden, så kan du være heldig at have smykkerne for livet, hvis bare du passer godt på dem. Opbevar dem i æskerne, når du ikke bruger dem, og lad dem ikke ligge i en bunke med andre smykker, da det vil slide på dem.

Vi er eksperter i smykker, og her i vores webshop har vi udvalgt nogle af de mest anerkendte brands og designere. Vi sætter stor pris på, at du vælger at handle her hos os, og derfor tilbyder vi dig nogle fordele. Her sørger vi for hurtig levering på kun 2-4 hverdage, og du får gratis fragt, hvis du handler for mere end 300 kr.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker i nærheden af København. Her kan du se og prøve smykkerne, inden du vælger, og vi kan samtidig komme med gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om noget.

 

Følg Aveny På Facebook

Tryk ”Synes godt om” og bliv inspireret til dit næste smykkekøb 

Følg os her

Georg Jensen


Der findes ingen produkter tilgængelig i denne kategori.