GRATIS FRAGT på alle ordre

Børneure

2 Produkter

Børneure

Børneur

Når børn begynder i skole, begynder de også helt naturligt at interessere sig for klokken. Men det kan godt være lidt svært at lære klokken at kende, for hvad er det nu den lille viser betyder, og hvad med den store? Og så er der også den tredje viser, som går meget hurtigere end alle de andre – og det bliver absolut ikke nemmere af, at uret på væggen kun viser 12 timer, men at der egentlig er 24.

For voksne mennesker er det meget simpelt, men når det bliver ridset op på denne måde, er det ikke så sært, at de små størrelser har lidt svært ved det. Det helt rigtige børneur til dit barn kan gøre det både sjovt og let at lære klokken at kende. Derfor har vi hos Aveny samlet et udsnit af søde og flotte børneure til piger og drenge i forskellige varianter, størrelser og farver. Så hvad enten der er barnets første ur eller ej, så har vi med garanti, et børneur der vil glæde de små og lidt større børn.

Børneure til piger og drenge

Giv dit barn sit eget armbåndsur, og gør det nemmere, sjovere og sejere at lære klokken at kende. Hos Aveny har vi farvestrålende børneure i forskellige mønstre og motiver, som dit barn helt sikkert vil elske, og som han eller hun stolt kan vise frem i skolen for alle vennerne og veninderne.

Er dit barn allerede ved at have knækket koden til tidens mysterium, så kan du passende overraske med et ur og glæde dig til at se stoltheden i dit barns øjne. Når først dit barn har lært klokken, så bliver det også meget nemmere for dig som forælder. Så kan I nemlig aftale, hvornår der er aftensmad på bordet, eller hvornår det er sengetid, og samtidig lærer du dit barn at tage ansvar og overholde aftaler. Her på siden kan du finde et børneur fra Zola, der producerer dem i en god kvalitet og typisk med en farverig læderrem.

Køb et flot børneur hos Aveny

Leder du efter et børneur, så kan du finde det hos os. Men ud over børneure har vi også meget andet at byde på. Du kan også finde et lækkert nyt ur til dig selv eller din bedre halvdel, og vi tilbyder dem fra et væld af populære brands. Det kan også være, du leder efter et unikt smykke, der vil passe perfekt til det outfit, du skal have på til festen i weekenden, eller måske du bare trænger til at skifte lidt ud i de smykker, du bruger til hverdag?

Uanset hvad, så er mulighederne mange hos Aveny. Vi sender dine varer til dig i løbet af 2-3 hverdage, og du får dem tilsendt helt kvit og frit, hvis du handler for mere end 300 kr.

Børneure

2 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Zola drengeur i stål, med blå rem
560B
kr 228,00
Zola pigeur i stål, pink rem
560P
kr 228,00