Levering 2-3 hverdage

Blossom

7 Produkter
 Filtrér efter

Blossom

Bag Blossom står et dygtigt team af dedikerede medarbejdere og designere, der brænder for at skabe feminine og romantiske smykker til den kvalitetsbevidste kvinde. Med mere end 30 års erfaring er alle smykkerne designet målrettet til at følge tidens trends og tendenser, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af produkterne.

Blossoms formål er at tilbyde smykker, der spreder glæde og kærlighed for den, der bærer dem, og for bedst muligt at opnå de helt rigtige detaljer i smykkerne, så er det alting altid håndtegnede. Der findes sjældent noget bedre end at kunne pynte sig med flotte og elegante smykker. Det kan få enhver kvinde til at føle sig feminin og velsoigneret.

Blossom ring, halskæde og øreringe

Kender du i forvejen Blossom, så ved du også, at de laver nogle fantastiske smykker i ægte sølv, guld, rosaguld, sort sølv og forgyldt sølv. Blandt udvalget finder du både søde ringe, halskæder og øreringe. Blossom lever i den grad op til sit navn med at producere rigtig mange blomsterformede produkter. Blomster er helt klart en gennemgående ting i designet af smykker fra Blossom. Og det er romantiske farver og former også.

Dog formår de også ind imellem at gå i en lidt mere rå retning, så der også er noget for den kvinde, der ønsker lidt mere kant. Hvad smykker angår er det altid en god ide at vælge dem med omhu. De rette smykker kan sætte det sidste touch på et lækkert outfit, og både til hverdag og fest er det vigtigt, med nogle gode accessories, der passer til lige præcis dig og den, du er.

Sætter du pris på små feminine kunstværker af smykker, hvor der er kredset ekstra meget om at fremhæve de romantiske detaljer, så går du aldrig galt i byen med smykker fra Blossoms lækre kollektion.

Stort udvalg hos Aveny

Hvad end du er til romantik, enkelthed eller et råt udtryk, så kan du finde smykker hos Aveny, der vil falde i din smag. Vi har et væld af gode brands, og ud over Blossom kan du finde Christina Jewelry & Watches, Susanne Friis Bjørner og flere andre anerkendte mærker.

Det er derfor muligt at finde armbånd, øreringe, ure og meget andet til enhver form for begivenhed. Derudover er det i høj grad også muligt at finde den perfekte gave til en, du holder af. Vil du gerne gøre dig en ekstra god handel, så kan du med fordel kigge forbi vores udsalgs- og supersale-side, hvor du finder fantastiske priser på alle typer af smykker.

Køb dine smykker hos Aveny. Vi leverer i løbet af 2-4 hverdage, og du har mulighed for at ombytte dine varer inden for 14 dage, i tilfælde af, at de ikke helt lever op til dine forventninger.

 

Blossom

7 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Blossom blomster ørestikker i sølv
21921067
kr 550,00
Blossom elefant vedhæng i forgyldt sølv
2332117880
kr 1.250,00
Blossom halskæde med blomst og perle
2333106780
kr 1.275,00
Blossom hjerte ørestikker i forgyldt sølv
23921107
kr 550,00
Blossom hjerte ørestikker med perle
2398106631
kr 1.100,00
Blossom hjertering i forgyldt sølv
23623005
kr 975,00
Blossom Sølv ring med hjerte
21623005
kr 895,00