GRATIS FRAGT på alle ordre

Ankelkæder

2 Produkter

Ankelkæder

En ankerkæde består af ovale led, der er koblet sammen i en kæde. En ankerkæde bruges normalt som halskæde eller armbånd og er et smukt smykke, som kan være perfekt til at pifte ethvert sæt tøj op. Ankerkæder som smykke har helt simpelt fået sit navn fordi det ligner de oprindelige ankerkæder, som fiskere bruger til at fortøje deres skibe.

De store ankerkæder er efterfølgende blevet fortolket til smykker, som kan bæres af både mænd og kvinder, som ønsker et smykke, der kan være både lidt råt og maskulint i udtrykket, men også være feminint og elegant. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde en lang række forskellige ankerkæder, som du kan forkæle dig selv, eller en du holder af med. Smykker er altid en oplagt gaveide, ikke mindst til kvinder, da de fleste kvinder er vilde med smykker ikke kun i form af kæder, men også armbånd, ringe, øreringe mm.

Ankerkæder i flere variationer  

Her hos Aveny har vi et bredt sortiment af ankerkæder i forskellige varianter, størrelser, længder og former. Vi tilbyder tynde ankerkæder, hvis du er til den mere feminine udgave, men du kan også få tykke og mere markante ankerkæder, hvis du kan lide det lidt rå og maskuline look. Derudover har vi hos Aveny både ankerkæder i guld med forskellig karat samt sølv. Vi har helt sikkert en ankerkæde, der vil passe til dig, og som vil sidde smukt omkring din hals eller dit håndled.

Du kan med fordel også kombinere flere forskellige ankerkæder ved fx at sætte et smal kæde sammen med en bred, og på den måde opnå et mere personligt og iøjnefaldende look. Husk, at ankerkæder er for både mænd og kvinder, og leder du efter en helt særlig gave til din bedre halvdel, så er en ankerkæde sjældent en dårlig ide. Smykker er og har altid været fantastiske gaveideer. Det er ting, man kan have glæde af i rigtig mange år, og som ofte også får en eller anden form for symbolsk betydning for modtageren. Kast dig derfor over vores udvalg af ankerkæder her på siden i dag og gør dig et godt køb.

Køb tidløse smykker hos Aveny

En ankerkæde er et tidløst stykke smykke, som aldrig rigtig går af mode. De passer til enhver form for anledning, eftersom designet er utrolig enkelt, hvilket klart er en af smykkets styrker. Vores ankerkæder fås i forskellige prisklasser. Og desto højere karat, desto dyrere er kæden naturligvis, men det behøver ikke være nogen ruinerende oplevelse at komme til at eje en smuk ankerkæde.

Hos Aveny gør vi det nemt for dig at handle, og det betyder, at du får leveret dit nye smykke på kun 2-4 hverdage. Shopper du for mere end 300 kr., så leverer vi det ovenikøbet kvit og frit. Tøv derfor ikke med at købe nye smykker hjem her fra vores webshop.

 

Ankelkæder

2 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Ankelkæde med kugle og zirkonia
2853
kr 318,00
Ankelkæde med kugler
2851
kr 178,00