GRATIS FRAGT på alle ordre

Allianceringe

1 Produkter
 Filtrér efter

Allianceringe

Her på siden kan du finde vores udvalg af allianceringe. Men måske er du lidt i tvivl om, hvad en alliancering egentlig er for noget? Lad os gøre dig lidt klogere. Mange sammenligner en alliancering med at være det samme som en forlovelsesring, men det er det ikke nødvendigvis.

Helt konkret kan en alliancering beskrives som navnet antyder; en alliance imellem to mennesker. Det er ofte en gave fra manden til kvinden, og nogle gange er det kun kvinden, der får en ring, imens det i andre tilfælde er begge parter. En forlovelsesring skiller sig derfor ud ved at være en ring, der symboliserer en beslutning imellem et kærestepar om at blive gift, hvorimod en alliancering ikke behøver have nogen bestemt betydning, men blot er et symbol på kærlighed imellem parret.

Ringen er ofte lavet i guld eller hvidguld og med en eller flere sten eller diamanter, og det er meget normalt, at der med årene kommer flere til i forbindelse med fødselsdage, jul osv. Således følger allianceringen parret i forholdet, hvilket er en meget fin symbolik.

Allianceringe hos Aveny

En alliancering er altså en oplagt gaveide, hvis du føler for at forkæle din bedre halvdel og gerne vil vise hende, hvor meget du sætter pris på hende. En alliancering i guld, rødguld eller hvidguld vil gøre enhver kvinde lykkelig ikke mindst, fordi den fortæller noget om jeres kærlighedsforhold.

Hos Aveny har vi samlet de allianceringe, vi mener, lever op til kravene til en smuk og unik ring. Vi tilbyder allianceringe 14 karat guld eller hvidguld med forskellige antal af sten lige fra 1-3 brillanter, men du kan også vælge en ring med 5 zirkoner. En af de mest populære udgaver er en alliancering med 3 brillanter. Så er der nemlig plads til at tilføje ekstra sten i løbet af de næste mange år. En alliancering er så smuk en ring, at det for mange kvinder er en slags must have ring, alene grundet dens eksklusive og tidløse design. Den er enestående alene på fingeren, men er også utrolig flot sammen med andre ringe.

Dyk derfor ned i vores udvalg af allianceringe her hos Aveny og find den perfekte gave til din bedre halvdel. Vi har størrelser helt ned fra 48 og op til 62, så det burde absolut være muligt at finde en, der passer.

Køb den ultimative kærlighedsring

Der er ingen tvivl om, at en alliancering er den ultimative kærlighedserklæring til kvinden i dit liv. Måske føler du det er for tidligt at kaste dig ud i forlovelsesringe, eller måske føler du bare for at vise hende, hvor meget du værdsætter hende. Hvad end årsagen er, så kan du finde den perfekte alliancering her hos os, der helt sikkert vil skabe glæde og begejstring.

Det kan også være, du allerede for længst har været på knæ, og står brylluppet lige for døren, så kan en alliancering fungere som en romantisk morgengave på dagen, hvor I skal love hinanden resten af livet. Hos Aveny sender vi dine varer afsted i løbet af kun 2-4 hverdage, og du får gratis fragt, uanset hvilken alliancering du vælger her fra siden.

Du kan også dukke op i en af vores fysiske butikker i nærheden af København. Her hjælper vi dig med glæde med at finde den helt rette ring til din udkårne.

Allianceringe

1 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Alliancering i sølv med 5 zirkonia
2324
kr 398,00