GRATIS FRAGT på alle ordre

Alexander Lynggaard

9 Produkter
 Filtrér efter

Alexander Lynggaard

Alexander Lynggaard

Alexander Lynggaard er et dansk smykkebrand, der har eksisteret siden 2015. Her er det Alexander selv, der står for at designe smykkerne, som henvender sig til både mænd og kvinder. Alle smykker er håndlavede og er inspireret af hans egne oplevelser fra rejser, ophold i Californien samt tennisturneringer rundt omkring i hele verden.

Mange af smykkerne fra Alexander Lynggaard er udsmykket med de fineste sten fra Indien, og hver en sten er helt unik med sin egen historie bag sig. På trods af, at brandet ikke har uendeligt mange år på bagen, så har de alligevel lykkes med at få stor succes med de mange rå smykker, hvor mange af designsne er unisex. Alexanders designer sine smykker med en mission om, at de skal give styrke og energi til den, der bærer dem, samt opfordre personen til at forfølge sine drømme.

Unikke unisex smykker

Alexander Lynggaard tilbyder et helt særligt udvalg af unisex smykker i sin kollektion. Det vil sige, at hans smykker ikke er kønsopdelt, men at mange af dem kan bæres af både mænd og kvinder. Derfor vil det også sige, at smykkerne ikke har et særligt feminint udtryk, men tværtimod er mere til den rå og lidt maskuline side. De henvender sig til kvinder, der ikke er bange for at lave et statement med sine smykker.

For trods det lidt rå design, så kan du sagtens tilsætte nogle andre feminine accessories for at bryde det. Man behøver altså ikke være en bestemt type kvinde for at bære smykkerne fra Alexander Lynggaard. Det afgørende er, hvordan du sætter tingene sammen. Det samme gælder for mænd. Det er ikke alle mænd, der finder det lige maskulint at bære armbånd og ringe, og netop derfor har brandet valgt at designe deres smykker i former og farver, der ikke tvinger dig til at gå på kompromis med din maskulinitet. Med smykker herfra bliver din stil blot personlig og særegen, og det er derfor du skal vælge Alexander Lynggaard.

Aveny har smykker til enhver

Hos Aveny er vi meget stolte af at kunne tilbyde smykker fra den dygtige Alexander Lynggaard. Unisex smykker er mere in nu end nogensinde før, og derfor går du ikke galt i byen med smykker herfra. Her finder du både øreringe, halskæder, ringe og armbånd i guld, sølv og oxideret. Nogle af dem er udstyret med perler, andre med sten eller motiver. Men hvad end du er til unisex smykker eller ej, så kan du regne med at finde noget, du kan lide her hos os.

Vi tilbyder nemlig smykker fra et væld af store og populære designere og brands som fx byBiehl, Christina Jewelry & Watches, Lund Copenhagen og flere andre. Det er derfor nemt at finde den gave, du leder efter til din bedre halvdel, eller blot få tilføjet nogle ekstra punkter til din egen ønskeseddel.

Find den perfekte accessory

I jagten på det perfekte look, så er der ingen tvivl om, at smykker er perfekte accessories. Med smykker kan du nemlig i høj grad sætte prikken over i’et på dit outfit, og det er nemt at udmærke sin egen personlige stil herigennem. Vælg derfor dine smykker med omhu.

Vi har et stort udvalg af smykker til både mænd og kvinder, og det er helt uanset hvilken stil, du går efter. Når du køber her på siden, så leverer vi dine varer i løbet af kun 2-4 hverdage, og handler du for mere end 300 kr., så får du oven i købet gratis fragt.

 

Alexander Lynggaard

9 Produkter

  • Sortér efter:
  • Vis antall produkter:
Alexander Lynggaard Armring i Sølv
H20013
kr 1.600,00
Alexander Lynggaard Bull Skull i Forgyldt Sølv
N13001
kr 1.099,00
Alexander Lynggaard Bull Skull Onyx
A20013
kr 1.099,00
Alexander Lynggaard Hope Ring Onyx
H10010
kr 1.499,00
Alexander Lynggaard Hope Ring Tiger Øje
H10030
kr 1.599,00
Alexander Lynggaard Manchetknapper Onyx
H31101
kr 1.499,00
Alexander Lynggaard Manchetknapper Tiger Øje
H31103
kr 1.599,00
Alexander Lynggaard Skull Onyx
B20013
kr 1.099,00
Alexander Lynggaard Star Vedhæng i Oxideret Sølv
D22001
kr 1.199,00